Бойовики обстрілювали позиції ЗСУ недалеко від Кам'янки та Водяного – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики за день 4 лютого тричі обстрілювали позиції Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Бойовики за день 4 лютого тричі обстрілювали позиції Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. У результаті цих дій противника отримав поранення один військовослужбовець і ще один був травмований.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 4 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Російсько-окупаційні угруповання продовжують здійснювати вогневі провокації проти українських захисників, застосовуючи зброю, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення... Загалом, з початку доби зафіксовано 3 обстріли наших позицій з боку незаконних збройних формувань. Внаслідок цих злочинних дій один військовослужбовець сил АТО отримав поранення, ще один - отримав бойову травму», - йдеться в повідомленні.

При цьому уточнюється, що на донецькому напрямку бойовики порушували мінські домовленості недалеко від Кам'янки, обстрілюючи позиції ЗСУ з 120-мм мінометів. У Приазов'ї бойовики застосували гранатомети по опорних пунктах ЗСУ біля Водяного, а на луганському напрямку вели вогонь зі стрілецької зброї поблизу Зайцевого.

«Останній, на даний момент обстріл закінчився близько 10 години ранку і, з тих пір, уздовж всієї лінії зіткнення зберігається режим припинення вогню», - додається в повідомленні.

Нагадаємо, у другій половині 2018 року в Україні стартують військові навчання Rapid Trident-2018.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі відкрили вогонь по ОБСЄ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: