Бойовики ігнорують заявки про відновлення газопостачання – СЦКК

Читать на русском
Всі заявки підприємства ВАТ «Красногорівський вогнетривкий завод», яких тільки за минулий рік було 25, залишилися від ОРДО без відповіді.

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації припинення вогню заявляє, що представники ОРДЛО продовжують блокувати процес відновлення газопостачання до населених пунктів Мар'їнка та Красногорівка Донецької області.

Про це пише прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що Україна і надалі буде поставляти газ на ДонбасСказано 29 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

«Українська сторона СЦКК інформує, що окупаційна влада ОРДО продовжує свідомо ігнорувати заявки підприємств Донбасу про надання гарантій безпеки для проведення обслуговування і ремонту об'єктів інфраструктури, які розташовані вздовж лінії розмежування сторін», - йдеться в повідомленні.

Так, вже понад рік невирішеним залишається питання відновлення функціонування газорозподільної станції і ділянки газопроводу «Мар'їнка-Красногорівка», без газу і тепла перебувають тисячі мирних жителів, десятки об'єктів соціальної інфраструктури та ряд підприємств регіону.

«Всі заявки підприємства ВАТ «Красногорівський вогнетривкий завод», яких тільки за минулий рік було 25, залишилися від ОРДО без відповіді. Схоже, російсько-окупаційна влада ОРДО «турбується» про жителів Донбасу тільки на словах, свідомо ігноруючи рішення насущних проблем громадян і питань життєзабезпечення регіону», - відзначили в СЦКК.

Раніше ОБСЄ помітила у бойовика пов'язку росіян з СЦКК.

Нагадаємо також, СЦКК прийняв до розгляду звернення Vodafone про доступ до ушкодженого кабелю, через який зник зв'язок на непідконтрольній території Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: