У Нацполіціі анонсували новий підрозділ

Читать на русском
Аброськін повідомив, що до кінця року завершиться формування нового департаменту, основним завданням якого буде робота по боротьбі з організованою злочинністю.

Перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін під час наради керівництва Департаменту кримінальної розвідки повідомив, що до кінця року завершиться формування нового департаменту, основним завданням якого буде робота по боротьбі з організованою злочинністю.

Як пише «Слово і Діло», про це УНН повідомили в прес-службі МВС.

«Національні дружини»: антиполіція чи політичні бойовикиУ Києві пройшов марш Національних дружин. Максим Кречетов розповів про те, що це означає й кому вигідно.

«Зараз вже узгоджена стратегія створення цього підрозділу. До кінця цього року очікуємо завершення його формування», - зазначив Аброськін.

Він також додав, що для несення служби у новому підрозділі всі претенденти будуть проходити відповідний конкурсний відбір.

Крім того, під час наради Аброськін відзначив працівників підрозділу, які повернули Україні викрадений унікальний стародрук «Апостол».

Раніше стало відомо, що з львівської галереї пропали більше 200 старовинних книг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: