Під Києвом поліція вилучила фальшиву каву на 2 мільйони

Читать на русском
Поліція встановила місце розташування цехів і місця збуту фальшивої кави загальною вартістю 2 мільйони гривень.

Поліція встановила, де розташовані цехи та місця збуту фальшивої кави загальною вартістю 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, передає «Слово і Діло».

Чому в Україну не йдуть іноземні інвестиції?Ще наприкінці минулого року в Держстаті повідомили про суттєве скорочення інвестицій в Україну. Така тенденція зберігається протягом більш ніж трьох років. Чому в Україну не йдуть інвестори, розповіли експерти.

«Працівники обласного управління захисту економіки, Бориспільського відділу поліції та Бориспільської місцевої прокуратури вилучили понад 250 кілограмів контрафактної продукції», – йдеться в повідомленні.

Для продажу використовували торгові знаки світових кавових виробників. Серед фальсифікованої продукції були зернова кава, розчинна та кавові напої.

Під час проведення санкціонованих обшуків фальсифікат вилучили не лише на підпільних виробництвах, але й у точках реалізації. Також поліцейські вилучили обладнання, необхідну тару та записи з «чорновою» бухгалтерією. В результаті поліцейські вилучили понад 250 кг продукції на суму 2 млн грн.

Кримінальний процес відкритий за ч. 2 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що у Великій Британії вилучили з продажу кави із зображенням рабів на банці.

Також відзначимо, український ринок кави продемонстрував зростання продажів на 3% в натуральному вираженні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: