У Мінкульті згадали про Кузьму Скрябіна

Читать на русском
Про талановитого співака і музиканта 2 лютого, в день страшної аварії, згадали і в Міністерстві культури.

Три роки тому в жахливій автокатастрофі неподалік від села Лозуватка під Кривим Рогом (Дніпропетровська область) загинув відомий український музикант, продюсер, телеведучий і шоумен Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко).

Його автомобіль зіткнувся з молоковозом. Від отриманих травм музикант помер на місці аварії. Але в це до сих пір не хочеться вірити не тільки рідним і друзям Скрябіна - всій країні. Кузьма продовжує жити в серцях усіх, хто коли б то не було слухав його музику, вона все частіше і частіше звучить у радіоефірах.

Цитати з життя патріота Кузьми «Скрябіна», що має пам'ятати кожен із насНайцікавіші цитати відомого співака Андрія «Кузьми» Кузьменко, якими він назавжди запам'ятається кожному українцю

Про талановитого співака і музиканта 2 лютого, в день страшної аварії, згадали і в Міністерстві культури. Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сторінку відомства в Facebook.

«Сьогодні (2 лютого, - ред.) виповнюється рівно три роки з дня смерті легендарного українського музиканта Андрія Кузьменка. 2 лютого він загинув у жахливій автомобільній катастрофі під Кривим Рогом. Але незважаючи на те, що Кузьми немає поряд з нами вже довгий час, ми не забуваємо про нього, а навпаки - присвячуємо йому пісні, називаємо в честь вулиці, будуємо йому пам'ятники і малюємо картини. Кузьма завжди поруч вз нами, в наших серцях. Вічна пам'ять. «Міняйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете...» - написали в Мінкульті.

Нагадаємо, дружина Порошенка стала директором культурного фонду.

Раніше Мінкульт назвав нев'їзних артистів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: