Цитати з життя патріота Кузьми «Скрябіна», що має пам'ятати кожен із нас

Читать на русском

Сьогодні зранку, 2 лютого, в дорожньо-транспортній пригоді поблизу села Лозоватка, що на Дніпропетровщині, загинув відомий український співак, справжній українець і патріот своєї держави – лідер гурту «Скрябін» Андрій «Кузьма» Кузьменко.

Відомі українські політики, співаки і прості громадяни впродовж всього дня невтомно продовжують висловлювати слова скорботи.

Команда журналістів «Слова і Діла» приєднується до всіх слів співчуттів для близьких, рідних співака і його шанувальників.

На знак пам'яті, пропонуємо вам ще раз поглянути на думки найдостойнішого сина своєї країни, яким був і назавжди залишиться в нашій пам'яті Кузьма «Скрябін».

Про думки українських військових в АТО 

У людей сідають батарейки просто на просто. Вони не розуміють просто, що робиться, якщо чесно. От ті, з якими я по крайній мірі спілкуюсь, чоловік 50-60, які постійно на війні. Хтось більше, хтось менше. Вони кажуть, у нас сідають батарейки.

Про мотивацію в житті

Можна опустити руки, сказати: немає грошей, немає охоти... А можна засучити рукава і вже зараз починати плекати своє майбутнє!

Про критику

Критика то ужасна штука. Критику можна слухати лише від тих людей, що досягли вищого рівня аніж ти. Люди, які не досяли навіть твого рівня, вони тобі завидують, а не критикують. То є нормальна природня реакція людини.


Про українців

Кожен поважаючий себе українець має хоч раз в житті посадити дерево, виростити сина і з'їздити в Єгипет.

Про Путіна

Той чоловік, який допоміг зрозуміти, що ми українці єдині, це не чоловік. Це баба, та й то не справжня, а гумова. Ми можемо цього гада надути, а можемо спустити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: