Кому з артистів РФ заборонили в'їзд в Україну

Читать на русском
Міністерство культури внесло російського поета-пісняра Іллю Рєзніка та актора Володимира Меньшова до списку осіб, що створюють загрозу національній безпеці.

Міністерство культури за поданням Служби безпеки внесло російського поета-пісняра Іллю Рєзніка та актора Володимира Меньшова до списку осіб, що створюють загрозу національній безпеці.

Про це йдеться в наказі відомства №86 від 30 січня, оприлюдненому на сайті міністерства, пише «Слово і Діло».

Інформаційна війна: за яких умов українським артистам заборонять виступати в РФВідтепер російські артисти можуть приїжджати з гастролями в Україну лише з дозволу СБУ. Як бути з концертами українських артистів у Росії та чи варто врегулювати питання законодавчо, міркували з експертами.

«Оновити список осіб, які створюють загрозу національній безпеці, доповнивши його особами Резник Ілля Рахмієлевич, Меньшов Володимир Валентинович», – ідеться в документі.

Як повідомлялося, 15 січня Міністерство культури за поданням Служби безпеки внесло до списку осіб, що створюють загрозу національній безпеці, двох російських співаків та кінорежисера Микиту Михалкова.

Нагадаємо, в СБУ розповіли, скільком артистам з РФ дозволили виступити в Україні.

Раніше повідомлялося, що в 2017 році в'їзд в Україну заборонили 1500 іноземцям, у тому числі сотням артистів і діячів культури.

Нагадаємо, в Кабміні заговорили про військовий збір для українських гастролерів у РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: