З'ясувалося, у кого в Раді найвищий відсоток виконаних обіцянок

Читать на русском
Народні депутати восьмого скликання Верховної Ради краще виконували свої обіцянки на початку роботи. Аналітики не виключають, що в пам'яті ще була Революція Гідності.

Народні депутати VIII скликання Верховної Ради найкраще виконували свої обіцянки на початку роботи, після Революції Гідності.

Як інформує «Слово і Діло», про це розповіла під-час прес-конференції Катерина Пітєніна, шеф-редактор аналітичного порталу «Слово і Діло».

«На початку своє діяльності народні депутати найкраще виконували обіцянки. Це 2-га та 3-тя сесії. Тут найбільше виконаних обіцянок. Напевно, була ще свіжою пам’ять після Революції Гідності», – пояснила Пітєніна.

Також вона додала, що таку статистику можна пояснити ще й тим, що спочатку існувала коаліція в Раді, тому депутати «мали повноваження й можливості».

За словами Пітєніної, згідно з дослідженням аналітиків порталу, на сьогодні найвищий відсоток виконаних обіцянок у фракції «Народного фронту».

«Ми не хочемо робити рекламу, але, згідно з даними, фракція, яка має на сьогодні мізерну підтримку – «Народний фронт», виконала найбільше обіцянок», – розповіла вона.

Раніше «Слово і Діло» писало, що із заявленого не встигли зробити депутати під час останнього сесійного тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: