В ЄБРР спрогнозували реформи в Україні на 2018 рік

Читать на русском
У 2018 році в Україні, ймовірно, не відбудеться суттєвих реформ. Об'єми інвестицій від ЄБРР залежать від загального інвестиційного клімату.

У 2018 році в Україні, ймовірно, не відбудеться суттєвих реформ.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив директор Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) в Україні Шевкі Аджунер, передає «РБК-Україна».

Чи загрожує країні дефолт без кредитів МВФ?Міністр соцполітики заявив, що Україна може опинитися на межі дефолту без коштів МВФ. Чи є така загроза для економіки, міркували експерти.

«Природньо, що в процесі реформ буде більше викликів, особливо в рік виборів. Я не думаю, що ми будемо бачити великий злет реформ цього року», – заявив Аджунер.

При цьому він зазначив, що ЄБРР продовжить інвестувати в українську економіку. За словами Аджунера, об'єми інвестицій від ЄБРР залежать від загального інвестиційного клімату в країні та реакції політиків і керівних органів на виклики, з якими вони стикаються.

«Але є побоювання, що ми будемо стикатися з тими ж проблемами», – зазначив директор ЄБРР в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна посіла третє місце за обсягом фінансування, наданого Європейським банком реконструкції і розвитку (ЄБРР) у 2017 році. Країна отримала 581 млн євро.

Раніше стало відомо, що Україна вже не встигне отримати транш від Міжнародного валютного фонду в першому кварталі 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: