У Житомирській області знайшли тіло військовослужбовця

Читать на русском
У Житомирській області на території однієї з військових частин знайшли застреленим військовослужбовця.

У Житомирській області на території однієї з військових частин знайшли застреленим військовослужбовця.

Про це розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк, повідомляє «Слово і Діло».

Загострення на Донбасі: як і навіщо в ОРДЛО проводять «мобілізацію»За даними штабу АТО, бойовики використовують міномети та гранатомети. Крім того, бойовики активізувалися на Світлодарській дузі. З чим це пов'язано, розповіли фахівці.

«31 січня 2018 року військова прокуратура Житомирського гарнізону отримала інформацію від командування військової частини про виявлення військовослужбовця, 1974 року народження, без ознак життя», - сказав він.

На місці події працювали представники військової прокуратури, слідчого управління Національної поліції в Житомирській області, представники Житомирського відділення поліції, а також експерти.

«На місці було виявлено військовослужбовець без ознак життя, а також без ознак насильницької смерті. Біля зазначеного військовослужбовця перебувала його табельна зброя - пістолет. Також під час огляду вилучено гільзу. У військовослужбовця було тілесне ушкодження грудної клітини», - додав Рихлюк.

Подія внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115, однак слідством перевіряються версії про доведення військовослужбовця до самогубства і необережне поводження зі зброєю.

Раніше повідомлялося, що під Авдіївкою загинув український військовий.

Нагадаємо також, в сухопутних військах ЗСУ почалися збори резервістів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: