Спалах кору: у Львові захворіли вже понад 250 осіб

Читать на русском
Станом на 30 січня на кір захворіло 254 особи, з них 192 дітей. За останню добу зареєстровано 19 випадків захворювання, з них 13 серед дітей.

Станом на 30 січня у Львівській області зафіксували 254 випадки захворювання на кір.

Про це повідомили в прес-службі департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, пише «Слово і Діло».

Кір в Україні: чому виникли проблеми з вакцинацією та чи варто карати за відмову від щепленьЗа останній рік в Україні захворіли на кір 6784 особи. 86 відсотків із них не були вакциновані. Про проблеми вакцинації та відповідальності за відмову робити щеплення розповіли експерти.

«Станом на 30 січня на кір захворіло 254 особи, з них 192 дітей. За останню добу зареєстровано 19 випадків захворювання, з них 13 серед дітей. З початку року в установи охорони здоров'я госпіталізовані 138 осіб, із них 98 діти. Найбільше випадків зареєстровано в Львові - 169 осіб, із них 129 діти», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що з початку 2018 року майже 3 тис. українців захворіли на кір, з них 996 дорослих і 1 937 дітей. Також повідомляється, що за останній тиждень нових летальних випадків від кору не зареєстровано. З початку року від кору померло три людини: двоє дітей і один дорослий пацієнт.

Найбільша кількість хворих за минулий тиждень зафіксована в Івано-Франківській, Одеській, Закарпатській, Чернівецькій, Львівській областях. Не зафіксовано випадків захворювання в 2018 році тільки в Чернігівській області. У Сумській обл. за минулий тиждень зареєстровано два випадки кору.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: