Цирк без тварин: у Києві та Харкові пройшли акції протесту

Читать на русском
Активісти Харкова і Києва вийшли на акції протесту проти використання тварин у циркових виставах.

Активісти Харкова і Києва вийшли на акції протесту проти використання тварин у циркових виставах.

Про це повідомляється на сторінці ініціативи UAnimals в Facebook, передає «Слово і Діло».

Кілька десятків зоозахисників 27 січня з 15:30 пікетували Національний цирк України в Києві. Вони протестували проти відкриття нового циркового сезону - вистави «Слон і смугастий рейс» за участю бенгальських тигрів.

Активісти стверджують, що при дресируванні до тварин застосовують такі методи, як голод, побої, ізоляцію та інші покарання.

Притулки та заборона пересувних цирків: що українські політики обіцяють зробити для тваринУ столиці проходять марші за права тварин, а зоозахисники домагаються, щоб тварини не виступали в цирку. Слово і Діло аналізувало, що на цю тему обіцяли політики.

Акція за цирк без тварин в Харкові проходила з 11:30 навпроти будівлі Харківського державного цирку. Вона була менш чисельною, ніж київська - на неї прийшли близько десятка активістів із плакатами. Вони пікетували початок програми за участю дресированих собак, котів, поні і мавп.

Раніше повідомлялося, що в столиці заборонили цирки-шапіто. Нагадаємо також, в Черкасах заборонили пересувні цирки та виставки тварин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: