В Україні приватизують держцирки і кіностудію Довженка

Читать на русском
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України анонсувало приватизацію всіх пов'язаних з цирковою діяльністю державних підприємств.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України анонсувало приватизацію всіх пов'язаних з цирковою діяльністю державних підприємств.   Про це повідомляє прес-служба міністерства, пише «Слово і Діло».

Приватизовані будуть Національний цирк України та ще 6 українських циркових установ: ДП «Харківський державний цирк імені Ф.Д.Яшінова», ДП «Дніпропетровський державний цирк», ДП «Одеський державний цирк», ДП «Запорізький державний цирк», ДП «Криворізький державний цирк», ДП «Львівський державний цирк».   Також в список на приватизацію потрапили ДП «Державна циркова компанія України», ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» і ДП «Українська творча дирекція з підготовки циркових атракціонів та номерів».   Крім цирковий галузі планується «розпродаж» об'єктів кіноіндустрії: «Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка», «Українська студія хронікально-документальних фільмів» та «Українська кіностудія анімаційних фільмів».

Раніше Мінекономіки склало список для ліквідації та приватизації підприємств.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: