У столичному аеропорту затримали росіянина, який видавав себе за українця

Читать на русском
У столичному аеропорту 27 січня затримали 25-річного громадянина РФ, який видавав себе за українця.

У столичному аеропорту 27 січня затримали 25-річного громадянина РФ, який видавав себе за українця.

З'ясувалося, що він знаходиться в міжнародному розшуку за участь в незаконних збройних формуваннях. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, пише «Слово і Діло».

Як Україна позбувається російського впливуПротягом минулого року в Україні заборонили виступати одіозним російським артистам, продавати сумнівного змісту книги та впускати до країни 1500 осіб, що загрожують національній безпеці.

Іноземець прибув до Києва рейсом зі Стамбула. Він надав прикордонникам український паспорт, проте співробітники ДПСУ засумнівалися в достовірності документа. Затриманий розповів, що придбав український паспорт у Стамбулі за 1000 євро в незнайомців, з якими зв'язався з допомогою мобільних додатків.

Перевіривши по базам даних, прикордонники встановили, що чоловік знаходиться в міжнародному розшуку за участь в незаконних збройних формуваннях і може бути пов'язаним із терористичними угрупованнями.

За словами ДПСУ, особистість затриманого вже встановлена ​​- це громадянин Російської Федерації 1993 року народження, представник чеченської національності. Його затримали і передали співробітникам Національної поліції.

Затриманий стверджує, що прямував до Російської Федерації; хотів в'їхати з території України, щоб не викликати підозр.

Раніше екс-главу СБУ викликали на допит.

Відзначимо також, що на хабарі попався заступник голови патрульної поліції Борисполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: