Літак США провів розвідку біля Севастополя

Читать на русском
Патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon в четвер 25 січня здійснив розвідувальний політ на північний захід від Криму.

Патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon в четвер 25 січня здійснив розвідувальний політ на північний захід від Криму.

Відповідна інформація випливає з моніторингових даних західних авіаційних ресурсів, пише «Слово і Діло».

Війна на Донбасі: про що говорять заяви Волкера та якою є позиція США23 січня Курт Волкер прибув в Україну. Спецпредставник США вважає, що поки РФ не визнає себе стороною конфлікту, вирішити питання Донбасу неможливо. Оцінили позицію США та візит Волкера до Києва експерти.

За їхньою інформацією, американський морський розвідник з бортовим номером 16-9003, що вилетів з авіабази Сігонелла на Сицилії, вставши в коло, здійснив багатогодинний політ на захід від Сімферополя.

Під час польоту у кримських берегів, американський розвідник знижувався до висоти близько 7,5 тис. метрів, наближаючись до узбережжя півострова приблизно на відстань 60 км.

Як повідомлялося, одночасно в четвер стратегічний безпілотний літальний апарат ВВС США RQ-4B з бортовим номером 05-2024, який піднявся з авіабази Сігонелла на італійському острові Сицилія, протягом не менше десяти годин вів розвідку, курсуючи поблизу Севастополя, уздовж південного узбережжя Криму і узбережжя Краснодарського краю аж до Сочі.

Нагадаємо, патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon здійснив багатогодинний розвідувальний політ біля узбережжя анексованого Криму, а також Краснодарського краю РФ.

Раніше повідомлялося, що по окупованій Керчі проїхалася військова техніка РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: