Суд не задовольнив клопотання Саакашвілі

Читать на русском
Захист лідера партії Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі подав клопотання про відвід прокурора Олександра Говорущака, проте суд його не задовольнив.

Захист лідера партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі подав клопотання про відвід прокурора Олександра Говорущака, проте суд його не задовольнив.

Про це повідомляє кореспондент «РБК-Україна» 26 січня, пише «Слово і Діло».

Справа Саакашвілі в Україні: чого чекати далі та на що розраховують в АПГрузинський суд заочно засудив Саакашвілі до трьох років ув'язнення й чекає його видачі. В Україні тим часом СБУ близько чотирьох годин допитувала політика. Як розвиватиметься справа Саакашвілі в Україні, розбирались експерти.

Повідомляється, що колегія суддів на чолі з Олегом Присяжнюком постановила відмовити захисту Саакашвілі в заявленому клопотанні.

«Сторона звинувачення в особі Говорущака ... Він був представником звинувачення в краматорській справі. Потрібно було не лише допитати, але й зробити багато процесуальних дій не лише щодо Говорущака, але й щодо Гонтаревої. Він неодноразово викривав дії не лише Порошенка, а й Гонтаревої. Наразі кум президента очолює ГПУ, він є прямим начальником Говорущака й, по суті, ми вважаємо, що може мати місце те, що ГПУ може прикриватися прокуратурою. Тут має місце поняття «сімейної корупції», другому прокурору ми довіряємо. Ми просимо суд заявити про відвід прокурора Говорущака», – заявляв раніше адвокат.

Нагадаємо, соратнику Саакашвілі вручили обвинувачення.

Відзначимо також, Грузія передала Україні всі матеріали для екстрадиції Саакашвілі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: