АРМА отримало в управління ще 26 активів

Читать на русском
У Нацагентстві з розшуку менеджменту злочинних активів розповіли про отримання нових об'єктів нерухомості в своє управління.

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), на підставі постанов слідчого судді прийняло в управління 11 квартир і 15 машиномісць в житловому комплексі преміум-класу в Києві.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби АРМА, передає «Слово і Діло».

«25 січня Національне агентство на підставі відповідних ухвал слідчого судді прийняло в управління чергові об’єкти нерухомості та передало їх в управління управителю. Це арештовані в кримінальному провадженні 11 квартир та 15 машиномісць у житловому комплексі преміум-класу в місті Києві. З частиною користувачів квартир уже укладені нові договори оренди. Відповідно, вже в лютому кошти за користування житлом будуть перераховані до державного бюджету України», – відзначили в Агентстві.

За словами представників відомства, працівникам АРМА, як і раніше, перешкоджали в передачі квартир з боку третіх осіб, які представилися представниками власників зазначених активів, однак доказів своїх повноважень вони не надали.

Нагадаємо, невідомі перешкоджали в передачі квартири екс-міністра Клименка Нацагентству. Згодом АРМА таки вилучило «квартиру Клименка».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: