В Агентстві з розшуку та менеджменту активів розповіли про звернення правоохоронців

Читать на русском

У новоствореному Агентстві з розшуку корупційних активів повідомили про передачу їм 130 активів від Головної військової прокуратури.
Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА)

Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), розглянуто 61 запит від правоохоронних органів щодо виявлення, розшуку активів у рамках кримінальних проваджень.

Про це йдеться у відповіді голови АРМА Антона Янчука на запит журналіста «Слова і Діла».

«Національним агентством за період з вересня 2017 року розглянуто 61 запит правоохоронних органів, зокрема Генеральної прокуратури, Служби безпеки, Національного антикорупційного бюро, Національної поліції, Державної фіскальної служби та інших, з приводу виявлення, розшуку активів у рамках кримінальних проваджень щодо 556 фізичних та 287 юридичних осіб. Водночас Нацагентством ведеться активна робота з налагодження ефективної взаємодії з іноземними юрисдикціями для можливості виявлення незаконних активів і стягнення такого майна на користь України», – зазначив у листі голова Агентства.

Також у відомстві зазначили, що вже отримали від Головної військової прокуратури в управління 130 активів (рухомого та нерухомого майна), арештованих у кримінальному провадженні. Наразі здійснюється робота щодо забезпечення заходів з управління вказаним майном.

Нагадаємо, працівники АРМА заявили, що їхній діяльності чинять опір у приміщеннях «Юнісон груп», де розташований офіс медіахолдингу «Вести».

Раніше заарештовані у «справі Клименка» машини виставили на аукціон.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: