Одіозна Дєєва знайшла нову роботу

Читать на русском
Анастасія Дєєва, звільнена в грудні 2017 року з посади заступника міністра внутрішніх справ із питань європейської інтеграції, знайшла нову роботу.

Анастасія Дєєва, звільнена в грудні 2017 року з посади заступниці міністра внутрішніх справ із питань європейської інтеграції, знайшла нову роботу.

Як зазначено на її сторінці в Facebook, вона працевлаштувалася до UN Women Ukraine на посаду National HeForShe Coordinator, передає «Слово і Діло».

«Кадри вирішують усе», або Соціальні ліфти з обмеженим доступомПолітичний експерт Валентин Гладких розмірковує про наслідки недалекоглядної політики призначення на високі державні посади людей, що явно не відповідають кваліфікаційним вимогам.

«Я так схвильована й пишаюся тим, що почала цей проект із чудовою командою UN Women Women Ukraine! Якщо ми перестанемо визначати один одного тим, ким ми не є, й починаємо визначати себе тим, ким ми є, ми всі можемо бути вільнішими, й це те, чим займається HeForShe. Це про свободу», – написала колишня чиновниця.

Відзначимо, що HeForShe – рух солідарності за рівність статей, створений організацією «ООН-Жінки». Мета руху – залучення чоловіків і хлопчиків до діяльності як захисників і поборників гендерної рівності. Рух заснований на ідеї, що гендерна рівність – це проблема, яка соціально, економічно й політично зачіпає всіх людей.

«ООН-Жінки» є структурою Організації Об'єднаних Націй, яка зосереджує свої зусилля на досягненні гендерної рівності та розширенні прав і можливостей жінок.

Раніше повідомлялося, що 25-річна Дєєва відвідує заняття з гончарства у вільний від роботи час.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: