Стало відомо, де перебувала Дєєва в день звільнення

Читать на русском

Колишня заступниця керівника Міністерства внутрішніх справ Анастасія Дєєва відмінно проводить час у Стамбулі.

Колишня заступниця міністра внутрішніх справ Анастасія Дєєва в день свого звільнення з МВС відпочиває з чоловіком і подругою в Стамбулі.

На своїй закритій сторінці в одній із соцмереж дівчина оприлюднила фото й відео з Туреччини, пише «Слово і Діло».

Судячи за знімками, Дєєва відмінно проводить час: оглядає визначні пам'ятки міста, відвідує місцевий відомий ринок і обідає в кафе. У підписі до однієї з фотографій дівчина написала, що вперше в Стамбулі й місто їй дуже подобається.

Як відомо, Дєєва була заступницею міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з питань євроінтеграції. Дівчині 25 років, вона закінчила філософський факультет КНУ ім. Т. Г. Шевченка та досконало володіє англійською мовою. Незважаючи на молодий вік, Дєєва встигла пожити за кордоном – у Стокгольмі вона займалася зеленими технологіями, але вирішила повернутися в Україну.

У студентські роки Дєєва була помічницею депутата від Партії регіонів Леоніда Кожари. До призначення заступником Авакова була радницею в МВС. У цей період вона встигла потрапити в скандал, оскільки в мережі з'явилася її відверта фотосесія з оголеними грудьми.

Нагадаємо, за словами віце-прем'єр-міністра Павла Розенка, Дєєва звільнилася з МВС за власним бажанням. У середу, 27 грудня, документ про звільнення затвердив Кабмін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: