«Феофанію» так і не передали під шпиталь для АТОвців: Корчинська не написала законопроект

Читать на русском
Народний депутат Оксана Корчинська провалила обіцянку передати одіозну клініку військовослужбовцям на законодавчому рівні.
telekritika.ua

Народний депутат України Оксана Корчинська не виконала обіцянку напрацювати законопроект про створення на базі клінічної лікарні «Феофанія» шпиталю та реабілітаційного центру для учасників АТО.

Таку обіцянку вона дала 13 липня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Сьогодні ми з кількома депутами, які не зрадили Господа Бога й, сподіваюсь, народ України, пишемо новий проект, де все ж таки «Феофанію» ми передамо нашим бійцям АТО як великий реабілітаційний центр. І приміщення – під новий шпиталь. Тому що те, що в них відбувається зараз на Печерську, це неможливо», – заявила Оксана Корчинська в ефірі Всесвітньо-Броварського телебачення.

Зараз «Феофанія», як і раніше, перебуває на балансі Держуправління справами й надає лікувальні послуги виключно держслужбовцям.

З 13 липня 2017 року до 18 січня 2018 року народний депутат Оксана Корчинська зареєструвала чотири законопроекти, але серед них немає документа про створення на базі «Феофанії» шпиталю для АТОвців. Таким чином, вона не виконала свою обіцянку.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Оксана Корчинська дала 26 обіцянок, з яких виконала 6, а 12 – провалила.

Раніше ми писали, що під час обстрілу Докучаєвська поранень зазнали мирні жителі.

Також дивіться інфографіку «Слова і Діла» про динаміку обстрілів сил АТО під час останнього «перемир'я».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: