У зоні АТО дотримувалися «режиму тиші» – штаб

Читать на русском
Незаконні збройні формування за минулу добу вперше не відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні проведення АТО.

Незаконні збройні формування за минулу добу вперше не відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 23 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 23 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Вперше за довгий час в районі проведення АТО доба пройшла без порушень режиму припинення вогню. 23 січня жодного обстрілу в сторону позицій Збройних сил України не було зафіксовано», - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Facebook в середу вранці 24 січня.

У відомстві запевнили, що підрозділи української армії строго дотримуються Мінських домовленостей і забезпечують виконання всіх заходів з підтримки сталого припинення вогню.

Чотири роки ОБСЄ на Донбасі: місія здійсненна?В ОБСЄ повідомили про те, що термін дії місії на території країни закінчується в березні 2018 року. Чи залишиться ОБСЄ на Донбасі та наскільки ефективно виконує свої завдання, міркували фахівці.

Крім того в штабі АТО підкреслили, що повне припинення вогню надає українцям більше можливостей для відновлення зруйнованої інфраструктури, налагодження транспортного зв'язку та активного проведення робіт із розмінування місцевості.

Раніше повідомлялося, що спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер не поїде на Донбас через погіршення погодних умов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: