Обстріл Докучаєвська: поранені мирні жителі

Читать на русском
Внаслідок обстрілу підконтрольного російсько-окупаційним силам Докучаєвська Донецької області поранено шестеро цивільних осіб.

Внаслідок обстрілу підконтрольного російсько-окупаційним силам Докучаєвська Донецької області поранено шестеро цивільних осіб.

Про це повідомив заступник голови моніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг на брифінгу в Донецьку, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 23 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 23 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«За останні два дні в районі Оленівки та Докучаєвська місією було зафіксовано відповідно 2 і 6 випадків жертв серед мирного населення. Факти наразі встановлюються, але ясно одне: зазнають поранень та гинуть невинні цивільні люди», — сказав Хуг.

Нагадаємо, штаб АТО повідомив, що 22 січня російсько-окупаційні війська обстріляли із важкого озброєння, ймовірно з 82-мм мінометів, місто Докучаєвськ.

«За непідтвердженими даними, внаслідок обстрілу є постраждалі серед місцевого цивільного населення. Наші військовослужбовці, які виконують завдання поблизу населеного пункту Новотроїцьке, помітили, що під час обстрілу українських позицій з мінометів 82-го калібру бойовики вели вогонь як у бік опорних пунктів сил АТО біля Новотроїцького, так і в бік ними ж захопленого Докучаєвська», - зазначили у штабі.

Як повідомлялося, 22 січня в зоні проведення антитерористичної операції загинув український військовий. Минулої доби російсько-окупаційні війська на Донбасі шість разів порушили режим тиші.

Також «Слово і Діло» стало відомо, що в зоні АТО обговорюють можливе виведення іноземних спостерігачів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: