Вибух метану на шахті: порушили кримінальне провадження

Читать на русском
Усіх працівників з місця вибуху евакуювали. Займання на місці події відсутнє. Зараз із опіками різного ступеня гірники перебувають у лікарні.

Поліція порушила кримінальне провадження після вибуху метану на приватному підприємстві «Шахтоуправління «Покровське» в Донецькій області, в результаті якого постраждали 8 гірників.

Провадження порушене за ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час робіт із підвищеною небезпекою). Про це повідомляється на сайті прокуратури Донецької області, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що процесуальне керівництво досудовим розслідуванням поліції здійснює Червоноармійська місцева прокуратура.

У поліції уточнили, що 22 січня до поліції надійшло повідомлення від диспетчера ПАТ «ШУ «Покровське» про те, що о 15:45 на шахті під час ведення робіт із виїмки кам'яного вугілля стався спалах метано-повітряної суміші.

Під час вибуху на аварійній ділянці перебували 37 працівників, 8 із яких отримали травми різного характеру. Вік постраждалих – від 38 до 48 років.

Усіх працівників з місця вибуху евакуювали. Займання на місці події відсутнє. Зараз із опіками різного ступеня важкості гірники перебувають у лікарні.

Нагадаємо, 20 січня на шахті «Жданівська» в окупованій Жданівці Донецької області стався вибух.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: