З'ясувалося, хто оновить ЦВК - список (доповнено)

Читать на русском
Петро Порошенко підписав подання на призначення нових членів Центральної виборчої комісії.

Президент України Петро Порошенко підписав подання на призначення нових членів Центральної виборчої комісії.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні глави держави в соцмережах.

Порошенко визначився з підписанням закону щодо ДонбасуПрезидент України Петро Порошенко заявив, що підпише закон про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях одразу ж після того, як документ надійде до нього з ВР.

«Ми запускаємо процес оновлення складу ЦВК. Сьогодні під час зустрічі з головою ВР Андрієм Парубієм підписав подання на призначення нових членів Центральної виборчої комісії. Необхідно повністю оновити склад Центрвиборчкому. І, нарешті, фракції ВР внесли кандидатури, які відповідають усім критеріям. Саме вони включені до складу подання», – зазначив президент.

Також Петро Порошенко підписав листа про звільнення від посад членів Центральної виборчої комісії в зв'язку із закінченням терміну їхніх повноважень.

«Главкому» з власних джерел стали відомі прізвища кандидатур на нових членів Центральної виборчої комісії, подання на яких сьогодні підписав президент:

Басалаєва Алла Валентинівна, Бернацька Наталія Іларіонівна, Вербенський Михайло Георгійович, Єфремова Ірина Олексіївна, Желтова Ольга Миколаївна, Кустова Світлана Миколаївна, Лотюк Ольга Степанівна, Плукар Віталій Володимирович, Радченко Євгеній Володимирович, Синиця Надія Любомирівна, Сліпачук Тетяна Володимирівна, Шипілов Леонтій Миколайович, Юзькова Тетяна Леонідівна.

Раніше повідомлялося, що на посаду голови Центральної виборчої комісії розглядається кандидатура голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко посів дев'яте місце серед найбагатших спікерів на Давоському форумі.

Також відзначимо, що президент України в Давосі має намір зустрітися з Дональдом Трампом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: