Порошенко в Давосі зустрівся з генсеком ООН

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко провів зустріч із генеральним секретарем ООН Антоніу Гутерришем на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Президент України Петро Порошенко під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі провів зустріч із новим генеральним секретарем ООН Антоніу Гуттерешем.

Про це повідомив у своєму Twitter прес-секретар Глави держави Святослав Цеголко, передає «Слово і Діло».

«Важлива зустріч. Новообраний генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш», – написав він.

17 січня Порошенко прибув до швейцарського Давоса, щоб взяти участь у 47-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму 17-20 січня.

Трамп має унікальні можливості для підтримки України – ПорошенкоПрезидент України вважає, що вікно можливостей у зв'язку з обранням Трампа президентом США відкрито.

Президент запланував низку зустрічей із главами держав і урядів, керівниками міжнародних організацій, а також із президентами провідних іноземних компаній і світовими інвесторами.

Порошенко вже зустрівся з президентом Швейцарії Доріс Лойтхард, президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим та колишнім головою Європарламенту Мартіном Шульцем.

Раніше повідомлялося, що Порошенко сподівається на безвізовий режим з ЄС найближчими тижнями.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко 16 січня на щорічній зустрічі з послами іноземних держав розповів про стратегію України в розвитку двосторонніх відносин із потенційними країнами-партнерами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: