У КМДА заявили, що 90% доріг Києва потребують негайного ремонту

Читать на русском
З огляду на плюсову температуру повітря в неділю, 19 лютого, дорожники активно відновлювали дорожнє покриття вулиць і доріг столиці.

У Києві 89,9% вулиць і доріг потребують негайного ремонту через неконтрольований рух великовантажного транспорту дорогами столиці, різке зниження температури повітря, перевищення в кілька разів міжремонтних термінів виконання капітального ремонту.

Деякі ділянки вулично-дорожньої мережі міста не знали ремонту останні 30 років, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

Сьогодні, 20 лютого, заплановані ремонтні роботи на вулицях Алма-Атинській, Костянтинівській, Драгоманова, Теліги, Бальзака, на проспектах Відрадному, Лобановського, Маяковського, Повітрофлотському, Бандери, Соборності, Науки та ін.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв провести цьогоріч капітальний ремонт 52 вулицьСказано 12 березня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Як повідомлялося раніше, в рамках капітального ремонту мосту ім. Є. О. Патона через річку Дніпро влада столиці планує замінити та модернізувати конструкції та устаткування мережі архітектурно-декоративного освітлення конструкції.

Нагадаємо, що минулого року капітальний ремонт покриття був проведений на 52 вулицях Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: