У Прилуках люди залишилися без води

Читать на русском
У Прилуках ліквідують наслідки масштабної комунальної аварії, через порив каналізації підтопило декілька будинків.

У Прилуках Чернігівської області із прорваного каналізаційного колектора на вулиці випливають нечистоти. Комунальні служби відімкнули воду в місті.

Як пише «Слово і Діло», про повідомляється на сайті міськради.

Південний схід України штормитиме, оголошено попередженняІстотне ускладнення погодних умов очікується протягом 21-23 січня в південних і східних областях України.

Рятувальні бригади знайшли місце пориву – воно виявилося на глибині 14 м у каналізаційному колекторі. До ліквідації аварії залучили 12 одиниць комунальної спецтехніки. Ремонтні роботи тривають цілодобово.

«Увечері того ж дня було розпочато роботи з ліквідації аварії на самоплинному каналізаційному колекторі, пошкоджена ділянка якого пролягає під Іоасафською площею. Директор КП «Прилукитепловодопостачання» Андрій Гавриш розповів, що до роботи залучено 12 одиниць комунальної спецтехніки та техніки МНС. Довкола аварійної ділянки постійно викачується вода, тому водопостачання у місті довелося тимчасово припинити», - йдеться у повідомленні.

У міськраді відзначили, що рятувальні бригади працюють цілодобово, у роботі їм допомагають усі міські комунальні підприємства, а також небайдужі прилучани

Раніше місцеві жителі писали у соцмережах про те, що місто вже кілька днів без води. За словами користувачів соцмереж, воду в Прилуках дають лише в деяких районах і на короткий проміжок часу - від півгодини до трьох годин. До того ж вона найчастіше іржава.

Нагадаэмо, ситуація з водопостачанням у Черкасах залишається критичною, існує ризик проривів трубопроводів через гідроудар.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: