У ДСНС розповіли, скільки населених пунктів сидять без світла

Читать на русском
У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомляють про майже 150 населених пунктів, яким поки не повернули електрику.

Без енергопостачання станом на 7:00 22 січня залишилася 146 населених пунктів у двох областях України, знеструмлені раніше внаслідок негоди.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Державної служби України з надзвичайних ситуацій, пише «Слово і Діло».

«Залишаються знеструмленими 146 населених пункти у 2 областях (Одеська – 102, Черкаська – 44). До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго», – йдеться в повідомленні.

За інформацією служби, місцями виникає тимчасове уповільнення руху на автодорозі М-05 «Київ – Одеса» пов'язане з ожеледицею. Для оперативного надання допомоги в буксируванні транспортних засобів у межах Черкаської та Кіровоградської областей виставлено 12 постів (Черкаська – 8, Кіровоградська – 4) з автомобілями підвищеної прохідності ДСНС. На цих ділянках доріг залучено 128 одиниць техніки і 187 співробітників від ДСНС і Укравтодору.

Також у ДСНС повідомляють, що небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Помірний сніг в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій областях, місцями невеликий сніг в Житомирській, Київській, Волинській, Львівській, Тернопільській областях і Києві.

Нагадаємо, у ДСНС назвали кількість знеструмлених населених пунктів станом на 21 січня.

Раніше в Дніпрі оголосили штормове попередження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: