Рятувальники розповіли, скільки областей залишаються без світла через негоду

Читать на русском
Унаслідок негоди в Україні станом на 19.00 у неділю, 21 січня, знеструмленими залишаються 174 населених пункти у трьох областях країни.

Унаслідок негоди в Україні станом на 19.00 у неділю, 21 січня, знеструмленими залишаються 174 населених пункти у трьох областях країни.

Крім того, як доповіли в ДСНС, в Одеській області тривають відновлювальні роботи у м. Вилкове. Також у Вилківській міській лікарні обладнаний пункт обігріву для населення міста.

Через негоду в Україні сидять без світла понад 10 населених пунктівЧерез снігопади з різкими поривами снігу 9 населених пунктів в Донецькій області залишилися без світла.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

«Залишаються знеструмленими 174 населених пункти в 3 областях: Одеська - 126, Черкаська - 44 і 4 в Донецькій», - йдеться в повідомленні.

Для відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Крім того, як доповіли в ДСНС, в Одеській області тривають відновлювальні роботи у м. Вилкове. Зокрема, для енергозабезпечення насосної станції та лікарні міста залучено 2 пересувні електростанції ДСНС. Також у Вилківській міській лікарні обладнаний пункт обігріву для населення міста.

Раніше повідомлялося, що з 22 січня в Україну прийдуть морози.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: