САП скерувала до суду обвинувальний акт у справі Концерну РРТ

Читать на русском
Прокурори Антикорупційної прокуратури затвердили обвінетельний акт у справі Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)

Прокурори спеціалізований антикорупційний направили в суд обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом розтрати посадовими особами грошових коштів Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення майже мільйона гривень (КРРТ).

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прес-службі САП.

«САП до Шевченківського районного суду міста Києва за результатами досудового розслідування НАБУ скеровано обвинувальний акт стосовно директора КРРТ (Костянтина Захаренка – Ред.), начальника сектора з контролю за використанням державної власності КРРТ (Володимира Стащука – Ред.) і директора ТОВ «Ліга-Експерт» (Володимира Гончара – Ред.) за фактом розтрати ними грошових коштів концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення в особливо великому розмірі», – зазначили в прокуратурі.

За інформацією слідства, посадові особи КРРТ з метою розтрати грошових коштів уклали договори про виконання робіт з розробки технічної документації із землеустрою щодо земельних ділянок, які не перебували або перебували лише частково у користуванні КРРТ, з подальшою сплатою на користь підрядника грошових коштів, належних КРРТ, за розроблену технічну документацію, яка не відповідала вимогам законодавства та не могла бути використана. Вказаними діями КРРТ завдано збитків у сумі 976 179 гривень.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру екс-чиновникам КРРТ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: