Неправда в декларації Голяшкіна: НАБУ отримало доступ до документів ВАСУ

Читать на русском
Слідчі Антикорупційного бюро отримали доступ до документів Вищого адмінсуду України та провайдера Воля-кабель.

У справі можливого декларування недостовірної інформації суддею Вищого адміністративного суду України Олегом Голяшкіним детективи НАБУ отримали доступ до документів ВАСУ зі зразками почерку підозрюваного та інтернет-провайдера «Воля-кабель».

Рішення про надання доступу ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва тиждень тому за результатами розгляду клопотань детектива Бюро, пише «Слово і Діло».

Детективи просили надати тимчасовий доступ до оригіналів будь-яких документів, в т. ч. з особистих справ тощо (за винятком судових рішень), датованих 2015-2016 роками, в яких містяться вільні зразки почерку й підписів Голяшкіна та його дружини Олени (в 2015 році була секретарем судового засідання ВАСУ), а також оригінал письмової декларації про майно, доходи, витрати та зобов'язання фінансового характеру 2015 року судді ВАСУ з повними даними й підписом останнього.

Також в Антикорупційному бюро хотіли отримати доступ до документів «Воля-кабель», а саме до інформації про укладення договорів у період з 2015 до 2017 року про надання послуг із жителями квартири матері Голяшкіна з анкетними даними, про користування клієнтами інтернетом, здійснення оплати за надані послуги жителям двох об'єднаних між собою квартир, звернення або скарги від жителів зазначених квартир тощо.

Вислухавши доводи детектива, суд надав тимчасовий доступ.

Нагадаємо, НАБУ та САП повідомили про підозру судді ВАСУ Голяшкіну. Згодом йому обрали запобіжний захід.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: