З'ясувалося, коли Тіллерсон обговорить з європейцями ситуацію в Україні

Читать на русском
Державний секретар США Рекс Тіллерсон наступного тижня відвідає низку європейських країн, де обговорить ситуацію в Україні.

Державний секретар США Рекс Тіллерсон наступного тижня відвідає низку європейських країн, де обговорить ситуацію в Україні.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на сайті Держдепартаменту США.

Рада схвалила реінтеграцію Донбасу: як депутати голосували за законопроектЗаконопроект про реінтеграцію Донбасу сьогодні був ухвалений Верховною Радою. Слово і Діло розбиралося, як голосували нардепи.

21 січня Тіллерсон прибуде до Лондона, де зустрінеться з міністром закордонних справ країни Борисом Джонсоном та радником з національної безпеки Марком Седвіллом, щоб обговорити співробітництво з питань, що викликають занепокоєння, зокрема ситуацію в Ірані, Сирії, Лівії, КНДР та Україні.

23 січня в Парижі держсекретар США зустрінеться з високопоставленими французькими чиновниками для обговорення, зокрема, ситуації в Україні.

З 24 до 26 січня Тіллерсон перебуватиме у Швейцарії, де візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі, а 26 січня він відправиться з візитом до Варшави.

Нагадаємо, Верховна Рада в четвер, 18 січня, ухвалила в другому читанні закон про реінтеграцію Донбасу.

В документі, зокрема, зазначається, що саме Російська Федерація несе відповідальність за моральну та матеріальну шкоду, завдану Україні.

Президент США Дональд Трамп запропонував перенести з Мінська до іншого місця переговори щодо Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: