У Чернігові провели капітальний ремонт не всіх вулиць, обіцяних мером

Читать на русском
Мер Чернігова Владислав Атрошенко обіцяв торік провести капітальний ремонт низки вулиць, проте не впорався зі своєю обіцянкою повністю.
Владислав Атрошенко

Мер Чернігова Владислав Атрошенко в 2017 році не провів капітельний ремонт вулиць Попудренка та Київської.

1 березня минулого року він обіцяв відремонтувати вулиці Попудренка, Київську, Полуботка, Пушкіна та Шевченка, нагадує «Слово і Діло».

«Цього року в місті буде відремонтована безпрецедентна кількість доріг», – підкреслював Атрошенко.

Владислав АтрошенкоМіський голова Чернігова
Атрошенко заявив, що капітальний ремонт вулиці Полуботка буде проведений у 2017 роціСказано 1 березня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Однак станом на 4 січня ремонт вулиці Попудренка не виконувався. Щодо вулиці Київської, то ремонтні роботи також не розпочиналися, але був укладений договір на розробку робочого проекту.

При цьому вулиця Пушкіна була відремонтована, сума робіт склала 7 млн грн. Вулицю Гетьмана Полуботка відремонтували за 11,3 млн грн, а вулицю Шевченка – за 13,5 млн грн.

Таким чином, Атрошенко виконав свою обіцянку не в повному обсязі.

Нагадаємо, згідно з моніторингом «Слова і Діла», Владислав Атрошенко дав 72 обіцянки, з яких 21 виконав, а 8 – провалив.

Раніше аналітики «Слова і Діла» підрахували, скільки своїх обіцянок виконують мери обласних центрів України та як змінилися рейтинги за 2017 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: