Через снігопади в зоні АТО на блокпостах черги

Читать на русском
Снігопади в зоні АТО ускладнили рух військового транспорту і можуть вплинути на інтенсивність обстрілів

У зоні АТО почалися сильні снігопади.

Як повідомляє кореспондент «Слово і Діло» з Донецької області, окремі ділянки доріг на передовій замело так, що навіть багатотонні військові машини пересуваються зі складнощами.

За чисті дороги відповідають мери та губернатори: Гройсман розповів, кого готовий звільнитиВолодимир Гройсман заявив, що голови обласних та районних адміністрацій України ризикують своїми посадами, якщо не будуть належно контролювати прибирання снігу.

Під Авдіївкою декілька цивільних фур застрягли на дорогах і перегородили їх. Через снігопади на блокпості недалеко міста Часів Яр виникли черги. Проведення оглядів тут ускладнюється холодом і хуртовиною. У той же час, погодні умови впливають на інтенсивність обстрілів.

«Ми одночасно раді і не раді снігу. Зараз дуже погана видимість, так що ворог вже не може запускати своїкоптери, щоб прицілюватися і бити по нас артилерією, забороненої так званими Мінській угоді. Разом з цим, звичайно, зараз стало значно холодніше», - прокоментував нам офіцер однієї з десантних бригад.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», в зв'язку з погіршенням погодних умов, в зоні АТО побоюються, що ворог активніше почне застосовувати безпілотники.

Також стало відомо, що в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє та отримали бойові травми 5 українських військових. Вони підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: