Одесу замело: транспорт зупинився, містян рятують зі снігового полону

Читать на русском
Одесу сьогодні, 16 січня, замело снігом, через що, в місті була паралізована робота громадського транспорту, а вантажівкам і фурам заборонили в'їзд до міста.

Одесу сьогодні, 16 січня, замело снігом, через що в місті була паралізована робота громадського транспорту, а вантажівкам і фурам заборонили в'їзд до міста.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Снег в Одессе 16.01.2018Seagull

Муніципальна варта рятує містян зі снігового полону. Зазначається, що в зв'язку з погіршенням кліматичних умов припинена робота чотирьох трамвайних маршрутів і одного тролейбусного маршруту в місті. Як повідомляється, паралізовані трамвайні маршрути №19 і №20, а також тролейбусні №2 і №14. Тролейбусні маршрути №1 і №27 скорочені: 27-й ходить лише до Чорноморки, а 1-й – до Паустовського.

На лініях працює снігоочисна техніка.

Синоптики розповіли, коли прийдуть снігопадиСиноптики прогнозують погіршення погоди в 20-х числах січня. Циклони принесуть сніг і морози.

Також вантажному, великотоннажному та великогабаритному транспорту тимчасово закрили в'їзд до Одеси. Як повідомили в ГУНП, для вантажівок закриті всі автомагістралі, автодороги державного значення і загального користування області в усіх напрямках з Одеси.

Окрім того, одеський комунальний заклад «Муніципальна варта» організував екіпажі швидкого реагування, які будуть допомагати містянам, що потрапили в сніговий полон.

Одеський аеропорт поки працює, але деякі рейси через погоду змушені були повернутися. Зокрема, рейс «Мотор Січ» із Жулян на Ан-24РВ розвернувся в 100 км від Одеси і сів у аеропорту вильоту.

Раніше українців попередили про сильні снігопади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: