З'ясувалося, коли будуть розглянуті умови приватизації ОПЗ

Читать на русском
Трубаров зазначив, що після приватизації новий суб'єкт господарювання повинен буде продовжувати свою діяльність за профілем.

Робоча група з підготовки рекомендацій і пропозицій до проектів рішень Кабінету міністрів України по приватизації та умов продажу об'єктів держвласності може розглянути умови приватизації Одеського припортового заводу протягом місяця.

Про це в коментарі «РБК-Україна» повідомив в. о. голови Фонду державного майна Віталій Трубаров, передає «Слово і Діло».

Приватизація-2018: наполеонівські плани влади, реальні перспективи та банкрутство ОПЗФонд державного майна України планує продати ОПЗ у 2018 році, а уряд хоче отримати надходження в розмірі 22 мільярди гривень. В якому стані ОПЗ, чи може вийти на чистий прибуток та які шанси виконати план приватизації?

«Є спеціальна комісія, яка діє на основі 525-ї постанови КМУ, де розглядається приватизація стратегічних підприємств. Там будемо розглядати безпосередньо умови. Тобто ціноутворення, трудові колективи, інвестиції тощо. Я думаю, що це умовно календарний місяць», – зазначив Трубаров.

За його словами, після цього проект рішення про приватизацію ОПЗ може бути винесений на розгляд уряду. Трубаров зазначив, що після приватизації новий суб'єкт господарювання повинен буде продовжувати свою діяльність за профілем.

Раніше Фонд державного майна визначився з переліком об'єктів, які готують до продажу в 2018 році.

Нагадаємо також, що наприкінці жовтня минулого року Одеський припортовий завод відновив свою роботу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: