Про що говоритимуть Порошенко та генерал-губернатор Канади

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко сьогодні проведе переговори з генерал-губернатором Канади Жулі Пейєтт. Зустріч відбудеться у Львівській області.

Президент України Петро Порошенко сьогодні проведе переговори з генерал-губернатором Канади Жулі Пейєтт під час її візиту до Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента, передає «Слово і Діло».

«Під час зустрічі будуть обговорені питання подальшого поглиблення особливого партнерства між Україною та Канадою, зокрема в сфері безпеки. Заплановані також спільні відвідини Міжнародного центру миротворчості і безпеки, де в рамках канадської місії UNIFIER здійснюється підготовка українських військовослужбовців», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, перебування Жюлі Паєтт в Україні стане її першим зарубіжним візитом від моменту інавгурації на посаду генерал-губернатора Канади.

Нагадаємо, Верховна Рада планує в четвер, 18 січня, розглянути в другому читанні проект закону «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях».

«Слово і Діло» зібрало думки фракцій щодо законопроекту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: