Порошенко проведе з Лагард важливі переговори

Читать на русском
У рамках зустрічі Крістін Лагард і Петро Порошенко обговорять українські реформи, прийняття яких необхідно для продовження фінансування з боку фонду.

Президент України Петро Порошенко і директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард планують зустрітися на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Про це повідомив прес-секретар МВФ Джеррі Райс, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Радіо Свобода.

«Лагард і президент Порошенко планують зустрітися в Давосі. Я думаю, вони обговорять прогрес реформ в Україні, зокрема, тих, які прокладуть шлях до завершення перегляду програми», - сказав він.

Нагадаємо, форум у Давосі буде проходити 23-26 січня.

Як повідомлялося, раніше МВФ розкритикував пенсійну реформу в Україні, зажадавши внести в неї низку змін.

Гарбуз від МВФ: чи вдасться Україні залучити черговий кредит у 2018 роціОкрім суто економічних проблем, в 2018 році політичне життя України проходитиме під знаком майбутніх виборів. Як це вплине на попередні домовленості з МВФ та чи критично отримати черговий транш, аналізував політолог Олександр Радчук.

Також МВФ критикував законопроект про Антикорупційний суд. У фонді вважають, що деякі положення цього законопроекту суперечать зобов'язанням України в рамках програми EFF і рекомендаціям Венеціанської комісії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: