Україна обмінялася з ОРДЛО списками утримуваних осіб

Читать на русском
Представники України та окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) провели обмін списками утримуваних осіб.

Представники України та окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) провели обмін списками утримуваних осіб.

Про це 18 січня повідомила прес-секретар українського представника в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер за підсумками засідання ТКГ в Мінську на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Всидіти на всіх стільцях»: у чому головна інтрига законопроекту про реінтеграцію ДонбасуУхвалення законопроекту про реінтеграцію Донбасу змушує президента України вирішувати відразу кілька взаємовиключних завдань.

«Звільнення заручників є основним напрямком роботи гуманітарної підгрупи. Цього року сторони вже обмінялися списками утримуваних осіб. Вважаємо, що таке звільнення має відбутися в найкоротші терміни», - написала Оліфер.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко вимагає, щоб Кабінет міністрів відзвітував, яких втрат зазнала українська економіка через блокування активістами лінії розмежування з ОРДЛО.

Раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко помилує злочинницю заради подальшого обміну полоненими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: