Скільки Україна втратила від блокади Донбасу: Рада чекає на звіт Кабміну

Читать на русском
Ірина Геращенко вимагає, щоб Кабмін прозвітував, скільки Українська економіка зазнала втрат через блокування активістами лінії розмежування з ОРДЛО.

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко вимагає, щоб Кабінет міністрів прозвітував, скільки Українська економіка зазнала втрат через блокування активістами лінії розмежування з ОРДЛО.

Про це вона написала у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Реінтеграція Донбасу: що передбачає законопроектБезпрецедентні повноваження силовиків і відповідальність держави-агресора - норми законопроекту про реінтеграцію Донбасу

«Ще раз вимагаю від уряду надати точну цифру і фактаж збитків держави (бюджету, пенсійного фонду, енергетичної сфери) від блокади на крові. Й чітко поінформувати суспільство, скільки металургійних заводів і шахт завдяки редутникам вдалося вкрасти їх спонсорам курченкам, які тепер продають це українське крадене вугілля під російським брендом по всьому світу», - заявила віце-спікер.

За її словами, ті ж самі люди, що на початку 2017 влаштували блокаду Донбасу, тепер обурюються, що в Україні є проблеми з опаленням, в тому числі у вузах.

Нагадаємо, стало відомо, чому виші розпустили студентів до весни.

Тим часом спікер Верховної Ради Андрій Парубій прогнозує, що голосування щодо законопроекту про забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Донбасу відбудеться 18 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: