Порошенко помилує злочинницю для подальшого обміну полоненими

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко помилує жінку за злочини проти України в рамках продовження роботи над обміном полоненими.

Президент України Петро Порошенко помилує жінку за злочини проти України в рамках продовження роботи над обміном полоненими.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявила перший віце-спікер ВРУ, представниця України в ТКГ у Мінську Ірина Геращенко під час Погоджувальної ради 15 січня, трансляцію вів телеканал «112 Україна».

«Президент поставив дуже чітке завдання – між першою та другою хвилями звільнення заручників у нас має бути дуже короткий термін. Ми працюємо над тим, щоб продовжити цю важливу роботу. Найближчим часом, найближчими годинами президент піде на те, що він помилує одну жінку, громадянку К., яка здійснила серйозний злочин проти України, щоб була далі продовжена робота зі звільнення наших військових», – сказала Геращенко.

Вона уточнила, що громадянка К. під час скоєння злочину сама себе поранила й лишилась ампутантом.

Луценко: Україна розпочала переговори про новий обмін полоненимиУкраїнська сторона та терористи з ЛНР/ДНР почали перемовини щодо обміну полоненими. За словами Луценко, президент має намір розпочати серйозну роботу зі звільнення українців, які сидять у російських в'язницях.

«У неї є мала дитина. Президент піде на такий гуманітарний жест задля того, щоб далі продовжити питання звільнення українських військових», – зазначила Геращенко.

Нагадаємо, 27 грудня на Донбасі відбувся широкий обмін полоненими між Україною та ОРДЛО. Додому повернулися 73 українських заручники. На окуповану територію були передані 233 особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: