Порошенко: нова зустріч зі звільнення заручників відбудеться в січні

Читать на русском
На початку наступного року, 10 січня, відбудеться зустріч щодо звільнення заручників, які все ще залишаються в полоні у ОРДЛО.

На початку наступного року, 10 січня, відбудеться зустріч щодо звільнення заручників, які все ще залишаються в полоні у ОРДЛО.

Про це під час візиту в Головний військовий клінічний госпіталь до звільненим з полону українцям повідомив президент України Петро Порошенко, передає УНН, пише «Слово і Діло».

Обмін полоненими на Донбасі: Макрон і Меркель зробили заявуКанцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон привітали виконання домовленостей мінської переговорної групи - обмін полоненими.

«Я вже доручив своїм радникам, представникам в тристоронній контактній групі в Мінську організувати зустріч і прискорити цей процес (звільнення інших заручників - ред.). І 10 числа у нас відбудеться зустріч, щоб ми не зупинялися і продовжували на цій же хвилі», - заявив Порошенко.

Нагадаємо, раніше Порошенко дав доручення негайно відновити переговори з Російською Федерацією щодо повернення українських громадян, що містяться в РФ і на непідконтрольних Києву територіях.

Так само стало відомо, що по 14-ти з 73 звільнених днями заручників ОРДЛО є кримінальні справи за фактом дезертирства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: