Канада продовжила програму спецнавчання ЗСУ

Читать на русском
За час роботи місії ЮНІФАЄР із літа 2015 року спеціальне навчання на полігонах пройшли понад п'ять тисяч українських військовослужбовців.

За час роботи місії ЮНІФАЕР із літа 2015 року спеціальне навчання на полігонах пройшли понад п'ять тисяч українських військовослужбовців.

Про це на Яворівському полігоні у Львівській області 18 січня повідомив президент України Петро Порошенко, передає «Слово і Діло».

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій пообіцяв, що ВРУ найближчим часом ратифікує Угоду про вільну торгівлю з КанадоюСказано 11 липня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Канада продовжила мандат військової місії ЮНІФАЕР з підготовки українських військових до 2019 року.

«Ми особливо цінуємо рішення Канади продовжити мандат військової місії ЮНІФАЕР до 2019 року. Під час роботи місії навчання з військовослужбовцями Канади пройшли більш ніж 5 тисяч військовослужбовців ЗСУ. Це внесок у професійну підготовку українських військових», – заявив Порошенко.

Оборона Донбасу: чим може допомогти Канада та чи потраплять Javelin в УкраїнуКанада включила Україну до контрольного списку країн, згідно з яким знімається обмеження на продаж вогнепальної зброї. Про озброєння України розповіли експерти.

Глава держави зазначив, що «військові інструктори з королівського канадського полку разом зі своїми іноземними та українськими колегами готуються розпочати новий етап підготовки ще одного бойового підрозділу ЗСУ».

Раніше Порошенко подякував США та Канаді за підтримку у військовій сфері.

Також повідомлялося, що Україна та Канада співпрацюватимуть в авіакосмічній сфері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: