Україна та Канада співпрацюватимуть в авіакосмічній сфері

Читать на русском
Був підписаний Меморандум про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України та Канадським космічним агентством.

В рамках роботи канадсько-українського круглого столу з питань співпраці в авіакосмічній сфері, в присутності прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, в Монреалі, був підписаний Меморандум про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України та Канадським космічним агентством.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба КМУ.

День космонавтики: внесок України в підкорення космосуДо Дня космонавтики «Слово і Діло» підготувало інфографіку про участь України і українців у підкоренні космосу.

Згідно з повідомленням, даний документ створює нові перспективи для взаємовигідної співпраці між державами в одній з найбільш технологічних сфер економіки - в сфері освоєння космосу. На думку прем'єра, підписання цього документа відкриває нові можливості і стане новою сторінкою у співпраці України та Канади.

«Це добрий знак, що сьогодні наші агентства підписують такі важливі документи. Я буду радий вітати нашу співпрацю і в літакобудуванні. Можливості України і Канади можна об'єднати і створити, і впровадити конкурентний продукт, і виходити на світовий ринок », - сказав Гройсман.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року планується запуск в космос трьох ракет, створених за участю України.

Раніше, президент України Петро Порошенко заявив, що Україна буде розробляти нове ракетне озброєння і засоби космічної розвідки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: