Одеські вузи оголосили канікули до весни

Читать на русском
В Одесі продовжили канікули для вузів. Практика тривалих зимових канікул була вперше застосована в 2011-2012 навчальному році.

У вищих навчальних закладах Одеси оголошено канікули до кінця лютого. За рахунок таких заходів, їх керівництво має намір заощадити кошти на опаленні.

Про це повідомляють fakty.ua, передає «Слово і Діло».

«Зимові канікули за затвердженим у травні 2017 року графіком навчальних планів почалися 29 грудня і закінчаться 25 лютого. З 26 лютого заняття поновлюються», - розповіли в Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова.

При цьому, зазначили, що навчальні плани побудовані таким чином, що не вплинуть на кількість лекцій і семінарських занять.

У вузі нагадали, що практика тривалих зимових канікул була вперше застосована в 2011-2012 навчальному році, а в подальшому стала звичайною.

Спалах кору: епідеміологічна ситуація в УкраїніСпалах кору зафіксовано в Україні на початку року. Слово і Діло розбиралося, чим небезпечне захворювання і що в Україні з вакцинацією.

Також канікули оголошені в Одеській юридичній академії, Одеської національної академії харчових технологій, Південноукраїнському національному педагогічному університеті ім. К. Д. Ушинського та інших.

Як відомо, в школах Одеси продовжили канікули через спалах кору.

Також, в школах Івано-Франківська продовжили канікули. У Чернівецькій області також триває спалах кору, кількість хворих сягає півтисячі.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація тимчасово заборонила роботу цирку «Кобзов» через спалах кору.

Детальніше про ситуацію з епідемією кору - в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: