На автодорогах Київської області відкрились пункти обігріву

Читать на русском
На період ускладнення погодних умов на автодорогах міжнародного значення Київської області обмежено в'їзд великовантажних та великогабаритних транспортних засобів.

На період ускладнення погодних умов на автодорогах міжнародного значення Київської області обмежено в'їзд великовантажних та великогабаритних транспортних засобів.

Обмеження триватиме на період снігопаду. У зв'язку з цим були відкриті пункти обігріву для водіїв. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Київській області, пише «Слово і Діло».

Як мери міст готувалися до зимиАналітики «Слова і Діла» вирішили розібратися, як готувалися до зими мери українських міст. Результати їхньої роботи можна побачити на інфографіці.

Так, 17 січня на автодорозі «Київ - Одеса» обласні поліцейські за допомогою квадрокоптера відстежували наявність пробок і виявляли автотранспорт, який потрапив в снігові замети. Надалі координували спецтехніку на місцяї, яка допомагала усунути дорожні негаразди.

Пункти обігріву відкриті на таких автодорогах: «Київ - Харків» - 126 км, «Київ - Одеса» - 78 км, «Київ - Одеса» - 143 км, «Київ - Житомир» - 62 км, місто Переяслав-Хмельницький - в'їзд з боку Черкас.

У свою чергу Головне управління ДСНС України в місті Києві звертається до водіїв та мешканців столиці, а також до гостей з проханням не виїжджати за межі міста, щоб не опинитися в сніжному полоні на трасі. По можливості перенести всі заплановані поїздки на інший час.

Нагадаємо, через негоду в Україні сидить без світла понад 10 населених пунктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: