Синоптики розповіли про погоду на вівторок

Читать на русском
У вівторок, 16 січня, в Україні прогнозують сніг та морози до -18 градусів. Сніжитеме й у столиці.

У вівторок, 16 січня, в Україні прогнозують сніг та морози -18 градусів. Сніжитеме й у столиці.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив Гідрометцентр.

Синоптики прогнозують на Водохреще мороз і снігопадиЗа прогнозами синоптиків температура повітря в Україні знизиться вже цими вихідними, а на сніг варто очікувати вже наступного тижня.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, удень на крайньому заході невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -10... -18 градусів, вдень -2... -7 градусів. У Карпатах уночі без опадів, вдень невеликий сніг, температура вночі -12... -17 градусів, вдень -3... -8 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, уночі без опадів, удень місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -10... -15 градусів, вдень -2... -7 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -8... -15 градусів, удень -2... -8 градусів.

У Києві місцями невеликий сніг, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -12... -14 градусів, удень -4... -6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -7... -12 градусів, удень -2... -7 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -8... -14 градусів, удень 0... -6 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, удень невеликий дощ зі снігом, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -5... -10 градусів, удень 0... +5 градусів.

Нагадаємо, в зоні АТО снігопади. У деяких місцях заметіль настільки сильна, що дорога не проглядається на десятки метрів уперед.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: