САП продовжила досудове розслідування у справі ЛБТЗ

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі ухвалили рішення про продовження розслідування у справі про розкрадання понад 28 млн грн на ЛБТЗ.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)

Спеціалізована антикорупційна прокуратура подовжила термін досудового розслідування за фактом розтрати коштів Львівського бронетанкового заводу на суму в 28,5 мільйона гривень.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в самій прокуратурі.

Як відомо, термін досудового розслідування в зазначеному провадженні був встановлений до 14 січня. У зв'язку з цим, усім підозрюваним був продовжений запобіжний захід лише до 14 січня.

Також відсторонення директора ЛБТЗ Романа Тимківа теж було подовжене до раніше встановленої дати закінчення досудового розслідування.

Таким чином, термін розслідування було подовжено до 14 березня.

Як відомо, детективи Національного антикорупційного бюро України та прокурори САП затримали низку посадовців Збройних сил України та ЛБТЗ за підозрою в привласненні та розтраті майна, а також зловживанні службовим становищем. У рамках цієї справи були затримані директор ЛБТЗ та його заступник, начальник Центрального бронетанкового управління Збройних сил України Озброєння ЗСУ, начальник відділу ЦБТУ ЗСУ Озброєння ЗСУ та засновник ТОВ «Булет Лайн».

Нагадаємо, Тимків намагався поновитися на посаді директора ЛБТЗ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: