Відсторонення директора ЛБТЗ знову продовжили

Читать на русском
Термін відсторонення керівника держпідприємства ЛБТЗ сплив уора, найближчим часом може бути складений обвинувальний акт.
Львівський бронетанковий завод

Відсторонення Романа Тимківа від посади директора Львівського бронетанкового заводу було продовжене з 9 січня до 14 січня, оскільки термін завершення досудового розслідування був встановлений керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким на 14 січня.

Таке рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва тиждень тому, пише «Слово і Діло».

Також у рамках вказаного кримінального провадження всім фігурантам продовжили запобіжний захід до 14 січня. Чи було продовжене головою САП досудове розслідування у вказаній справі, невідомо.

Як відомо, детективи Національного антикорупційного бюро України та прокурори САП затримали низку посадовців Збройних сил України та ЛБТЗ за підозрою в привласненні та розтраті майна, а також зловживанні службовим становищем. У рамках цієї справи були затримані директор ЛБТЗ та його заступник, начальник Центрального бронетанкового управління Збройних сил України Озброєння ЗСУ, начальник відділу ЦБТУ ЗСУ Озброєння ЗСУ та засновник ТОВ «Булет Лайн».

Раніше Тимківу не вдалося поновитися на посаді директора ЛБТЗ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: